KOLIKO VREDI MOJA NEKRETNINA?

Naš tim vam može pomoći da prodate svoju nekretninu. Dobijte besplatnu procenu vrednosti i saznajte više o prodaji nekretnine.

ZAKAŽITE PROCENU

Popunite formular ako želite da zakažete procenu.


Evo najčešćih pitanja o prodaji nekretnina

Teško je reći da li imate dobre šanse da prodate svoju nekretninu bez više informacija. Mnogo je faktora koji mogu uticati na prodaju nekretnina, kao što su lokacija, stanje nekretnine i trenutno stanje na tržištu nekretnina. Međutim, generalno, ako je vaša nekretnina na poželjnoj lokaciji i u dobrom je stanju, možda ćete imati dobre šanse da pronađete kupca. Mi smo Vam na raspolaganju i potrudićemo se da vam damo konkretnije savete o vašoj situaciji.

Kada radite sa agencijom za nekretnine, od vas će se obično tražiti da date neke osnovne informacije o sebi i svojoj imovini. Ovo može uključivati vaše ime, kontakt informacije i adresu imovine. Takođe će biti zatraženo da navedete detalje o samoj imovini, kao što su njena veličina, broj spavaćih soba i kupatila, i sve posebne karakteristike koje može imati. Pored toga, od vas će se možda tražiti da navedete informacije o vašim ciljevima prodaje, kao što su željena prodajna cena i vremenski okvir za prodaju. Dostavljanjem ovih informacija agencija za nekretnine će Vam moći pružiti najbolji mogući savet i pomoć u prodaji Vaše nekretnine.

Procena nekretnina je postupak određivanja vrednosti nekretnine. To može biti potrebno u različitim situacijama, poput prodaje nekretnine, osiguranja nekretnine ili donošenja odluka o investiranju u nekretninu. Postoje različiti načini za procenu nekretnina, uključujući metode temeljene na tržištu, metode temeljene na troškovima i metode temeljene na dobiti. Mi koristimo svoje znanje i iskustvo kako bi proveli procenu nekretnine i dali preporuku o njenoj vrednosti.

Uporedi nekretnine

Uporedi